Om oss

Möbeltapetsering
Jag heter Eva-Lena Waldenström och jag äger och driver Lilla Hönans Tapetserarverkstad sedan 25 år tillbaka. Jag har drygt 30-års erfarenhet som möbeltapetserare, gardinmakare och bil- och sadelmakare.

Lilla Hönans Tapetserarverkstad gör allt för att hjälpa till när det gäller stoppning, renovering och klädsel av antika och moderna möbler för både privat och offentlig miljö.

Även när det gäller val och köp av tyger, har vi ett stort sortiment av tygprover att välja mellan och vi erbjuder dem till utlåning så att tyget kan ses och väljas i sin rätta miljö. Vi har ett gott samarbete med en mängd olika leverantörer. Men vi tycker också att det som finns under ytan är lika viktigt som ett tyg av hög kvalitet.

En enkel grundfilosofi är att vi använder allt vårt kunnande för att dina möbler ska få ett nytt liv, både när det handlar om dyrbara gustavianska armlänstolar eller en tidlös retrosoffa från 60-talet.

Hantverksmässigt renoverade möbler är naturligtvis i sig en fröjd för ögat, men det handlar också om återvinning och miljötänk på hög nivå.

Gardinmakare
Som erfaren sömmerska och gardinmakaren har jag hög kompetens vad gäller sömnad och uppsättning av gardiner men också när det gäller tygkvaliteter, stilarter, modeller och färgsättning.

Efter överenskommelse besöker jag dig som kund. Måttagning sker och samtidigt får du ett komplett förslag med tyger och modell, vid behov lämpliga stänger. Efter utförd beställning ser jag till att uppsättningen monteras professionellt.

Bil- och sadelmakare
Jag skräddarsyr dynor till husvagnen, husbilen och båten. Jag kan också laga din motorcykelsadel eller ditt kapell efter önskemål med material och kvalitet för ditt ändamål.